/ Video

Bli med bak kulissene til lanseringsfilmen vår 🎥 🎞

Da vi mottok invitasjon om å delta på Bergen Næringsråds årskonferanse 2015 tenkte vi at dette var et passende sted å lansere Leieting.no for verden. Spesielt med tanke på at delingsøkonomien var et sentralt tema med blant annet Statsministeren som innleggsholder. Og enhver lansering fortjener en lanseringsfilm.

Hovedrolle med glimt i øyet

Til å formidle budskapet om Leieting.no ønsket vi en person med glimt i øyet. Det tok ikke lang tid før vi kontaktet Thorstein Selvik med ønske om at han skulle være hovedperson i reklamefilmen vår. Thorstein er PhD i økonomi og beskriver seg selv som siviløkonom og hippie med master i rock’n roll og doktorgrad i Grateful Dead.

Filmskaperen

Vi har lenge vært fan av Gunnbjørg Gunnarsdottir og hennes arbeid med GunFilm. Endelig fikk vi en anledning til å lage noe sammen. Gunnbjørg kom med gode idéer til produksjonen og skal ha æren for fantastisk valg av location. Manus ble skrevet av Christer og Bjørn lørdagskveld 7. november og filmteamet stilte søndag morgen 8. november for innspilling.

GunFilm Logo

Thorstein og Gunnbjörg

Mye talent og litt flaks

Innspillingen av reklamefilm ble planlagt og gjennomført på rekordtid. Det betydde også at det ikke var lang tid å forberede seg på. Thorstein fikk først manus da han ankom filmsettet tidlig på morgenkvisten. På noen korte minutter lærte han sine replikker og vi begynte å filme. Har du lagt merke til at hele filmen er ett eneste opptak? Ingen klipping noen steder. Vi visste vi jobbet med talenter, men kunne ikke planlegge at solen skulle skinne så godt som den gjorde på det 14. opptaket hvor alt traff samtidig!

Gunnbjørg filmer fra Bjørn sin bil

Mottatt med applaus

På lanseringsdagen 13. november 2015 ble den rykende ferske reklamefilmen vist for en fullsatt sal i Grieghallen. Publikum humret og trakk på smilebåndet under hele videoen, og fylte salen med applaus da det hele var over. Hvor mange reklamefilmer får applaus? 👏😄

Reklamefilmen presenteres på Årskonferansen til Bergen Næringsråd 2015

Lei filmskaperens eget kamera

Trenger du å få produsert en reklamefilm, musikkvideo eller andre filmprosjekter så er GunFilm vår favoritt. Og hvis du selv har en filmskaper i magen kan du leie Gunnbjörgs eget kamera!

Gunnbjørgs Sony A7s ii ###Se reklamefilmen 🎥