🎥 Filmskaper Kenneth anbefaler alle å leie ut

Brukerhistorier 2. mars 2017

Som fotograf og filmskaper er det viktig å ha tilgang til riktig utstyr, derfor har Kenneth Williams gjennom flere år bygget opp en helt rå utstyrspark, som han nå med glede leier ut til andre med samme interesse og yrke.

Kenneth er utdannet fotograf, og jobber til daglig som selvstendig næringsdrivende med selskapet High & Low Photography i Lillestrøm, hvor han jobber med lokale og nasjonale kunder.

Hvordan hørte du om Leieting.no ?

Det var en kollega på kontoret som nevnte Leieting i forbifarten, men jeg ble litt nysgjerrig på hva det var. Og når jeg gikk inn for å ta en titt, la jeg merke til at det var andre fotografer som jeg kjente til som allerede brukte tjenesten.

Som fotograf er det jo mye utstyr man har, som kanskje ikke blir brukt hele tiden, så da begynte jeg sakte men sikkert å legge ut mine egne ting på siden.

Hva leier du ut?

Jeg leier for det meste ut kamera, optikk og lys. Men også andre diverse tilleggsutstyr som er dyre, og man ofte ikke kjøper selv.

Et av Kenneths filmkameraer til utleie

Hvorfor ville du begynne med utleie?

Jeg leide allerede ut utstyr før jeg oppdaget Leieting, men problemet da var at det ikke alltid føltes like trygt, fordi det ofte var usikkerhet når det gjaldt forsikring. Leieting har en helt rå forsikringsavtale, og dette var nok hovedgrunnen til at jeg begynte å leie ut der isteden.

"Mye av det jeg leier ut er kostbart utstyr, og da er det viktig at det er en god forsikringsavtale."

Profesjonell drone for film og foto fra luften

Gjør Leieting det enklere å leie ut?

Av og til ringer det folk som vet at jeg har utstyr, og som vil leie noe. Da er det veldig enkelt for meg å sende de til Leieting-profilen min, hvor de ser alt jeg har, og får opp informasjon og pris.

Hva bruker du pengene på?

Pengene går helt klart til å kjøpe inn mer utstyr. Ofte når jeg kjøper nytt utstyr vet jeg også at en del av pengene jeg bruker, får jeg tilbake via utleie, og det gir meg en ekstra trygghet.

Et av Kenneths mange kameralinser til utleie

Benytter du Leieting selv?

Hvis jeg får en jobb hvor jeg trenger å leie utstyr, for eksempel aggregat, så har det hendt jeg sjekker Leieting først. For da kan jeg kanskje få leid tungt utstyr, mye nærmere der jobben er. Jeg får også vite prisen på forhånd, så jeg kan budsjettere det til kunden.

"Det at man kan leie utstyr til den spesifikke jobben man skal gjøre, så man slipper å kjøpe dyrt utstyr, er helt genialt, og bra for lommeboka."

Har det å leie ut utstyr hatt en positiv effekt på din bedrift?

Det er helt klart bra for bedriften at jeg leier ut, man får jo en ekstra eksponering som man kanskje kan gå glipp av. En av mine største kunder, kom fra noen som bare skulle leie noe utstyr en gang. Så jeg kan anbefale alle å leie ut.

"Å leie ut utstyr, bygger nettverket ditt, og et stort nettverk er essensielt for å drive selvstendig."

Er Leieting sosialt?

Hvis du leier av meg, har vi antageligvis de samme interessene, så jeg slår gjerne av en prat og blir bedre kjent med de som leier. Selv om det kan gjøre at en utleieprosess tar litt ekstra tid, så er det bare hyggelig.

Har du noe tips til andre som vurderer å leie ut?

Det jeg vil anbefale alle som leier ut, spesielt fotoutstyr, er å dele egne erfaringer med det kunden skal leie. Hvis du vet om noen lure triks, eller noe man skal passe på, så kunden får en best mulig opplevelse.

"En fornøyd kunde, blir til flere kunder."

Kenneth Williams er en fornøyd bruker av Leieting.no

Tagger