/ Nyheter

Leieting ute i App Store nå

Nå får du endelig Norges største markedsplass for leie av ting som egen app på iPhone og iPad! Det har aldri vært enklere å ha friheten til å gjøre det du vil. Rett fra appen kan du leie ski til toppturen, varebil/tilhenger til flyttelasset, snøfreser når snøen har falt eller prampack for småbarnsfamilien på ferie.

Last ned fra App Store

iPhone og iPad

Da vi begynte å lage Leieting-appen var det klart at vi ønsket at den skulle fungere like bra på alle skjermer. På farten er det oftest telefonen som passer best, mens hjemme i stuen kan det være greit med en større skjerm for enda bedre oversikt over hva man kan leie.

Lag nye annonser fra der du er

Lag nye annonser på farten

Med den nye Leieting-appen er det enkelt å lage nye annonser og ta bilder av tingene dine rett fra telefonen. 5 minutter i garasjen kan nå bli mer lønnsomt for deg enn du skulle tro! Legg ut bilen, verktøyet, skiene og andre ting for leie og du kan begynne å tjene penger på 1-2-3.

Push-varslinger

Få push-varslinger

Første gangen du bruker appen vil du få mulighet til å aktivere push-varslinger. Du vil da få direkte beskjed så snart noen sender deg en melding eller en leieforespørsel.

Last ned appen i dag og prøv selv! 🎉