Listen: De mest bærekraftige gavekortene i Norge

Tips 27. nov. 2019

Gavekort er perfekte å gi bort i julegave, da det gir mottakeren stor valgfrihet. I tillegg kan man kjøpe gavekort som er bærekraftige!


Først og fremst for at et gavekort skal være bærekraftig, skal det være noe som bidrar til så begrenset forbruk som mulig. Dermed går gavekort hos selskap som selger klær, saker og annet bort. Selv om det skulle være for et supermerke som gjør alt superøkologisk og bla bla bla, så er det fortsatt en ting som produseres på et dårlig sett. Likeledes går selvsagt gavekort på flybilletter bort. Men etter det er alt en flytende skala, ingenting er noen gang svart eller hvitt og vi må fortsatt få lov å gjøre morsomme saker og oppleve ting. Et gavekort på kino bidrar til økt bruk av strøm, men vi klassifiserer det fremdeles som et bærekraftig gavekort! På samme måte, hvis du skal kjøpe en opplevelsesgave til noen, vil visse være mer bærekraftige enn andre.

Får du mulighet til å motta gavekortet digitalt, syns vi selvsagt at du bør benytte den muligheten, for å virkelig optimalisere alt det positive!

Nå til listen (i tilfeldig rekkefølge), her er de mest bærekraftige gavekortene i Norge!

Har du noen forslag til andre bærekraftige gavekort? Del gjerne dine tips med oss, så fyller vi på listen!

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.