Bli kvitt dårlig lukt med en ozongenerator

5. juli 2019

Glem duftlyset, luktsprayen og trekk fra alle åpne vinduer. Lei deg heller en ozongenerator og bli kvitt dårlig lukt en gang for alle.

Hva er en ozongenerator? Jo, en ozongenerator fjerner dårlig lukt. Maskinen produserer ozon som er en gass som trenger seg inn der man selv ikke når og får bort uønsket lukt. Den vanligste årsaken til at noe lukter er fukt, så for best mulig effekt anbefaler vi at man kombinerer ozongenerator med en avfukter. Begge finnes til leie på Hygglo.

Så når du så har leid en ozongenerator og du har akkurat hentet den, hva skjer da? Jo, tenk deg en timer, du stiller inn tiden og trykker på start. Så enkelt er det å bruke en ozongenerator.

Noen ting å tenke på når man er i gang er at det går fint å være hjemme under tiden man renser. Ozon i større mengder er giftig, men en standard rensning (4-6t) er ikke skadelig. Man skal derimot stenge av rummet som man renser. Ca. 30-40 min etter rensningen er det ok å være inne i rummet igjen. Man kan tenke at har man renset rummet i 4 timer, så tar det ytterligere 4 timer til rummet er helt fritt for gass. Elektronikk i rummet som skal renses kan stå igjen, men om du tenker rense i mer enn 4-6 timer, så kan det være lurt å plukke bort elektronisk utstyr, da utstyret kan bli skadet.

På Hygglo kan du leie ozongenerator fra ca. 300kr per dag til 100o kr for en uke.
Lei ozongeneratorer her.

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.