Hvordan ser din drømmesommer ut? ☀️

7. juni 2019

Visste du at du kan leie det meste du behøver for å realisere din drømmeferie? Enten det er livet til havs eller til fjells som lokker deg mest. Lei båten, bilen, sykkelen, bobilen, teltet, eller hva det nå skulle være, i dag!

La meg male opp et bilde for deg.

Solen skinner og du kjenner en forfriskende bris dra igjennom håret. Alt du hører er bølgeskvulp og fjerne måkeskrik. Utover dette er det stille. Behagelig stille. Det er ingen andre å se så langt øyet rekker, det er kun deg, båten og blått hav. Du kjenner en ro i kroppen, noe som er som balsam for sjelen etter en hektisk periode på jobb. Nå er tiden inne for å nyte, slappe av og lade batteriene. Du tar en slurk av lettølen og seiler mot den rødgule solnedgangen i horisonten framfor deg.

Ikke helt deg? Hva med dette?

Solen skinner og du kjenner en forfriskende bris dra igjennom håret. Vinduet er nede og Life is a Highway spiller for fullt på stereoen. Du trommer fingrene i takt med musikken og kanskje tråkker litt ekstra på gassen (men selvsagt innenfor lovlige rammer!). Følelsen av frihet er komplett. Bilen maler som en katt. “I wanna ride it all night long” du synger med av full hals og kjører mot den rødgule solnedgangen i horisonten framfor deg.

Søker du en mer aktiv ferie?

Solen skinner og du kjenner en forfriskende bris dra igjennom håret. Du står på toppen av Torghatten og ser ned på øyene nedenfor, som små grønne fargeklatter på et blått lerret. Du finner fram Kvikk Lunsjen fra ryggsekken og knekker av en bit før du tar beina fatt ned fjellet hvor du har parkert sykkelen. Nå bærer det nordover mot Lofoten. Det er langt, men det er godt å kjenne at beina arbeider i det du sykler mot den rødgule solnedgangen i horisonten framfor deg.

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.