Lei objektiv på Hygglo.no!

24. juni 2019

Det sies at det ikke er utstyret som gjelder, men øyet som ser. Det finnes noe sannhet i dette, absolutt, men jeg skulle enda våge si at bra utstyr er viktig og i visse tilfeller avgjørende for å gjennomføre den visjon man har satt seg som fotograf.

Fotografering er en materialsport som kan gjøre at lommeboka brinner. Det kommer alltid nye objektiv og kameraer på markedet, hvor det ene er bedre enn det andre. Man har ingen anelse hva man skal legge pengene på, for la oss være ærlige, det er få av oss som har en budget stor nok til å kjøpe alt.

Da kan det være en idé å leie! Både for deg som har bestemt deg for å kjøpe eget, slik at du får testet ut litt ulike alternativer for å finne din perfekte match, men også for deg som er mer en hobby fotograf, eller som kanskje har ulike behov ved hvert tilfelle. Da kan leie være et billigere alternativ. Og via Hygglo er det også enkelt og trygt!

Ved å leie objektiv har du alltid mulighet til å ta fatt på enhver situasjon, uten at utstyret er til noe hinder. Du kan realisere dine idéer og det er kun kreativiteten som setter grenser.

Hos Hygglo ligger det i underkant av 1000 annonser ute for objektiv, her finner du en rekke objektiv til Canon, Sony & Nikon for å nevne noen.

Noen tips fra oss:

  • For sylskarpe portrettbilder med en fantastisk bokeh-effekt kan vi anbefale Canon 85mm f/1.2L. Perfekt for bryllup & portrettfotografering.
  • Brinner du derimot for å dokumentere dyreliv og natur er kanskje Canon EF 600mm f-4L IS II USM objektivet for deg. Supertelefoto-objektivet har integrert bildestabilisator og en rask blenderåpning på maksimalt F/4.
  • Et vidvinkel-objektiv kan være det du ser etter om du ønsker å forevige store scener. Sigma 12-24mm F/4.5-5.6 DG HSM er et ultra vidvinkel-objektiv perfekt for landskap- og reisefotografering.

Se alle objektiv hos Hygglo her!

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.