Leieting har blitt Hygglo!

19. mai 2019

Hygglo - Norges markedsplass for leie av ting

Vi bytter navn til Hygglo og lanserer nå det beste fra våre tjenester i Norge og Sverige i en ny og bedre markedsplass for leie. Les om de viktigste endringene her.

Pris for 1/3/7 dag(er)

Du kan nå legge til egne priser for 1 dag, 3 dager og 7 dager. Slik blir prisen for lengre perioder mer rimelig og attraktivt for potensielle leietakere. Så gå inn og legg til flere priser på tingene dine nå!

Flere adresser på samme annonse

Annonsene dine kan nå ha flere adresser knyttet til seg. Det betyr at du kan få flere treff i søk hos potensielle leietakere. Har du mulighet til å ta med deg tingen du leier ut til jobb, hytten eller andre steder? Legg til alle aktuelle adresser og øk sannsynligheten for utleie betraktelig.

Provisjon senkes til 20% ink. mva - tjen enda mer på utleie

Hvorfor skal det være billigere å leie ut i Sverige enn Norge? Vi gjør som i Sverige og senker prisen på utleie til kun 20% av utleiesummen. Det har aldri vært mer gunstig å leie ut tingene dine enn nå.

Ny og enklere booking

I vår nye tekniske løsning er det blitt enklere å gjennomføre selve leie:

Finn tingen du ønsker å leie.
Send leieforespørsel
Når forespørselen er godkjent betaler du.

Mer detaljerte kategorier

Nå lanserer vi mer detaljerte kategorier. For deg som skal leie betyr dette at det er lettere å finne det du leter etter. Når du begynner å skrive noe i søkefeltet vil vi raskt kunne anbefale ulike kategorier som kan passe deg.

For deg som utleier er det viktig å legge ting i riktig kategori. Vi har forsøkt å re-kategorisere alle eksisterende annonser for deg, men ta gjerne en titt selv for å sjekke at alt er korrekt. Annonsene dine blir nå lettere å finne.

BankID kreves for alle brukere

Alle brukerkontoer må verifiseres med BankID. Har du tidligere logget inn med brukernavn og passord kan du fortsette å logge inn med dette, men om du tidligere ikke har verifisert deg med BankID så må du på et tidspunkt gjøre dette. Vi vil gi deg beskjed når. Alle nye brukere kan kun bruke BankID for innlogging og trenger ikke brukernavn og passord.

Kontaktinfo deles etter betalning

Kontaktopplysninger deles automatisk mellom partene når en forespørsel er betalt for. Da vil leietaker kunne se adresse for annonsen og telefonnummer for direkte kontakt med hverandre.

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.