Månedens leieting: photo booths!

Månedens leieting 31. juli 2019

Om du ikke tok bilde av det, skjedde det?

I 2019 tar vi bilder av alt, hele tiden. Alt skal dokumenteres, fra hverdagslige ting til fest og moro. Dette ser vi tydelig på Hygglo hvor fotorelaterte gjenstander er sterkt representert i våre topplister for utleieobjekt.

Hos Hygglo har vi lenge sett at photo booths har vært en svært populær ting å leie og topper ofte våre topplister i Sverige. Selv om fotoutstyr også er svært populært i Norge, har ikke photo booths fått fotfeste her, enda.

En photo booth er en moderne fotoautomat og brukes i alt fra bryllup til firmafester. Med en photo booth slipper man være avhengig av en person som skal gå rundt og forsøke fange stemningen på festen, som gjerne også koster mer enn hva det gjør å leie en fotoautomat.  Ofte kan folk være mer anspent og ukomfortabel foran en fotograf, enn foran en fotoautomat. Man våger slippe seg litt mer løs helt enkelt.

På Hygglo har vi et stort utvalg av photo booths i Sverige, men per dags dato finnes det kun 1 annonse ute for photo booths i Norge. Her er det med andre ord mye potensial for deg som utleier. Annonsene for photo booths er alt fra en Betty Booth maskin, selfiebox, til selvkomponert photo booth satt sammen av en digital polaroidkamera, stativ og ringlys. Ta gjerne en titt på vår photo booth kategori her for å få inspirasjon til hvordan du kan komponere din photo booth for utleie.

Få et forsprang på andre utleiere og legg ut din photo booth for utleie - i dag!

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.