Opplev det beste Norge har å by på i sommer!

19. juni 2019

Det er ingen grunn til å flyge verden over, Norge har mer enn nok å by på for alle og enhver. Så ta et steg for klimaet (og lommeboken) - Opplev Norge i sommer.

Safari. Du tenker på Afrikas savanne og jungelens konge. Men safari kan også bety norsk granskog og skogens konge. Årlig blir det anholdt elgsafari, hvalsafari, moskussafari og krabbesafari, her hjemme i vårt eget lille land! Så pakk kikert og kamera og opplev villmarken her hjemme i vårt eget, flotte land.

Lei det du trenger her:

Kankje en av verdens vakreste plasser finner du i Norge, nemlig Lofoten, med sine dramatiske fjell, vakre sandstrender og små, sjarmerende fiskebyer. Lei deg telt på Hygglo, eller sov under en stjerneklar åpen himmel. Har man flaks kan man til og med se glimt av nordlys.

Lei det du trenger her:

“One day,” you said to me, “I saw the sunset forty-four times!”
And a little later you added:
“You know - one loves the sunset, when one is so sad…”
“Were you so sad, then?” I asked, “on the day of the forty-four sunsets?”
But the little prince made no reply.
― Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince
Photo by Denys Nevozhai / Unsplash

Ønsker man litt mer luksus, kan man ta turen over til Manshausen i Steigen kommune, sør om Lofotveggen. Her kan man padle, dykke, sykle og klatre i helt fantastiske omgivelser, og etter en aktiv dag ute, kan man nyte et glass vin framover fantastisk utsikt på en av designerhyttene på øyen, alle med en storslått utsikt.

Lei det du trenger her:

Hva er dine planer for sommeren?

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.