Hygglo 🏳️‍🌈 PRIDE

13. juni 2019

Det er fargerike dager i Oslo. Årets Pride festival går av stabelen 14. juni og her på Hygglo gleder vi oss. Vi står klare med megafoner og bærbare høyttalere, mens kameraet henger over skulderen, klar for å forevige et sprudlende, fargerikt folkehav.

Forberedt deg godt, for Oslo Pride har et fullspekket program (se hele programmet her) som strekker seg over 10 dager! På Hygglo finner du det meste for å gjøre din Pride festival best mulig:

  • Hørselsvern for voksne og barn. Musikk, latter, prat, sang og mye energi betyr også mye lyd, så det kan være lurt for alle å passe på hørselen under festivalen, i alle fall under lørdagens parade (22/6).
  • Dersom du er mer tilskuer enn deltager på paraden, kan det være lurt å finne seg en bra plass i god tid før paraden begynner. Tar du med klappstolen for å sitte på og kjølebagen fylt med god mat og drikke, ja da kan du forvente deg en meget fin dag med mange inntrykk.
  • Og alle disse inntrykkene, fargene, menneskene og atmosfæren, det er jo klart man vil forevige dette! Lei deg et kamera, polaroid for den retro-følelsen eller kanskje speilrefleks med vidvinkel-objektiv hvor du virkelig får fanget opp så mye som mulig.
  • Del dine erfaringer på Instagram og Snapchat (if you don't, were you even really there?). Pass på så batteriet ikke går tomt, her finnes det som sagt mye å dele. Med en powerbank i vesken behøver du ikke bekymre deg.

Finn all informasjon om Oslo Pride på festivalens hjemmeside her.

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.