Våren 2020 - tiden for hjemmefikseren

Topplister 27. mai 2020

Topplisten nedenfor gjelder mars, april og mai 2020.

 1. Vertikalskjærer
  Det vi har gjort mest nå i vår er å lufte plenen samt rive bort mose. Vår mest utleide ting i vår er vertikalskjæreren.
 2. Jordfres
  Den nest mest leide tingen er jordfresen, dermed kan vi tenke oss at det også har blir anlagt en hel del nye grønnsakshager og plener.
 3. Høytrykkspyler
  Etter plen er det altanens tur å få seg en oppfriskning, høytrykkspyleren med tilbehør til altanvask har vært rett så populær i løpet av våren.
 4. Grindhenger
  Når man fikser, bygger, rengjør og renoverer, blir det selvfølgelig en del søppel og rot som må kjøres bort til søppeldynga. Nettopp derfor har grindhengeren vært et populær leieobjekt.
 5. Hoppetusse
  For å fikse oppkjørselen så trenger man en hoppetusse, så det har vært en del som også har fått fikset til oppkjørselen sin den siste tiden. Må si det blir fint på tomten til sommeren!
 6. Teppevask & tepperenser
  Det er ikke bare utendørs vi har fikset og holdt på. Innendørs har vi også frisket til forskjellige tekstiler ved hjelp av tepperensere/møbelrensere. Alt fra sofaer og gulvmatter, til gardinger har fått seg nytt liv.
 7. Ozongenerator
  Apropos å fikse innendørs, vi ser også at ozongeneratoren, som brukes for å fjerne uønsket lukt, fremdeles er meget populær.
 8. Borhammer
  Et antall hull i harde vegger har det blitt lagd, noe borhammeren sladrer om.
 9. Varebil
  Varebiler brukes oftest i forbindelse med flytt når de leies på Hygglo, og vi kan se at også i vår har folk være på flyttefot.
 10. Båthenger
  Sommeren er som nevnt like rundt hjørnet og et tydelig tegn på det er at folk har begynt å sjøsette båtene sine. Dermed har båthengeren klart å komme seg inn på vår toppliste.

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.