Alle hjerters dag

Tips 13. feb. 2020

Fortvil ikke om du fortsatt ikke har fått planlagt en romantisk dag for din kjære nå når valentinsdagen står for døren. Det finnes fortsatt tid å planlegge noe fint for deg og din utvalgte. Hygglo hjelper deg planlegge din perfekte valentinesdate med et glimt i øyet.

Hva sies om en romantisk weekend i Stockholm? Hva er vel mer romantisk enn å reise bort, bare dere to, og fokusere på hverandre og kjærligheten i noen dager. Stockholm, en av verdens flotteste hovedsteder, tilbyr fantastisk arkitektur og nære til natur og hav. Lei en tandemsykkel og oppdag alt byen har å by på. For noen ekstra pluss i margen, lei en hjertestarter og si at du kan knapt puste når du ser på din kjære for du er så fryktelig forelska. Det er cheesy, men hva er vel valentine uten litt ost?

For paret som elsker frisk luft og norsk natur derimot, hva med å leie en tandemkajakk og ta turen ut på vannet for action, samarbeid og fantastiske omgivelser? Pakk med dere tomannsteltet og avslutt dagen med en romantisk natt ute under en klar og fin stjernehimmel. PS. husk liggunderlaget...

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.