Den beste lastesykkelen

Tips 11. okt. 2019

Hva som er den beste lastesykkelen går det ikke å svare på, da dette avhenger av hva man skal bruke den til. Det finnes veldig mange ulike modeller og vi kommer gå i gjennom de vanligste og hva de er bra for.

Den største forskjellen på lastesykler er om den har to eller tre hjul. Det har ikke så mye med hva man kan bruke den til, men mer om hvilke egenskaper sykkelen får når du sykler.

Lastesykler med tre hjul er mer stabile. Ulempen er at de er litt vanskeligere å svinge med og oppfører seg ikke helt som en vanlig sykkel.  

Lastesykler med to hjul oppfører seg som en vanlig sykkel når du først ruller i vei. De er derimot litt lavere. De er ikke like stabile og ikke like lette å stille i fra seg når man stopper, spesielt ikke om sykkelen er lastet.

Hvorvidt du går for en med elektrisk støtte eller ikke får nesten lommeboken og beina styre. Det kommer selvsagt bli tungt av og til og vi har ikke hørt om noen som er misfornøyde med litt hjelp fra en elmotor. Så den eneste ulempen med de lastesyklene er at de er betydelig dyrere.

Det finnes utallige måter å utstyre sin lastesykkel på. Antall barn, plass for hund, mye eller lite rom for vesker og poser, kapell osv er noen sett man kan velge å tilpasse sykkelen på. Her er det bare å selv fundere på hva man skal bruke den til, så kan du få den perfekt lastesykkel som dekker dine behov.

Hva kan Hygglo gjøre for deg ang. lastesykler? På Hygglo kan du leie alle typer av lastesykler. Ta en titt på vår lastesykkelkategori.

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.