februar 20, 2020

Fikse hjemme

På tide med en oppussing hjemme? La Hygglo være en av dine viktigste og beste medarbeidere. Vi har ting du trenger for at arbeidet skal gå raskt og enkelt.

Fikse hjemme

Å fikse hjemme er en ganske generell beskrivelse og det passer Hygglo bra. Vi har over 1.000 ulike kategorier med omkring 40.000 ting å leie. Det betyr at vi mest sannsynlig har det du trenger til ditt neste prosjekt. En tilhenger for å dra på søppeldynga, alle verktøy for en renovering eller kanskje symaskinen for å endelig få sydd de gardinene. Det finnes til og med en hel del spesialverktøy som for eksempel radon- og fuktmåler om noe skaper trøbbel nede i kjelleren, en ozongenerator for å fjerne dårlig lukt eller en giraffsliper for å fikse veggene.

Det mest populære tingen å leie til hjemmearbeid er borhammeren som gjør det enkelt å bore hull i til og med de hardeste vegger. Like bak kommen trallen, ikke et verktøy, men hvilken bra hjelp å få når man trenger å flytte på ting!

For mindre prosjekt finnes også slipemaskiner, limpistoler og tepperensere. Alt som skal til for å gjøre hjemmet litt finere og renere.