Fjelltur? Så gøy!

Tips 21. feb. 2020

Takboks

En av de mest populære ting å leie er takboksen. Det finnes flere grunner til å leie en takboks i stedet for å kjøpe, men de to sterkeste argumentene er at takboksen sjeldent brukes og er vanskelig å oppbevare (da den er så stor og tar så mye plass) når den ikke er i bruk. Dessuten koster de ganske mye i innkjøp. Takbokser kan leies med og uten takstativ.

Toppturski

For den ultimate dagen på skifjellet er toppturski, også kalt randoneeski, det du trenger. Det finnes mange ulike typer av toppturski å velge mellom og ulike ski har ulike kvaliteter. Derfor kan det være en bra idé å gjøre litt research før turen så du får med deg det du trenger på tur. Eventuelt, lei noen ulike og test deg fram!

Skredutstyr

Skal du kjøre utenfor løypene så har vi skredutstyr du kan leie. Fra komplette pakker med ABS-ryggsekker til individuelle komponenter som skredsøkere og skredspader. Det viktigste sikkerhetsaspektet er imidlertid kunnskap når man skal ut å kjøre utenfor løypene.

Kos i hytta

Inne i hytta igjen etter en dag i bakken og hva passer vel bedre enn å spille litt brettspill eller legge puslespill? For deg som ønsker en noe mer moderne variant finnes det også en hel del TV-spill til leie. I kjøkkenet kan man diske opp herlig mat, alt smaker ekstra godt etter en hel dag på fjellet. Imponer venner og familie og ta med deg en slowcocker eller sous vide.

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.