Lei en campingvogn til ferieturen!

Tips 24. jan. 2020

Under min oppvekst reiste vi hver eneste sommer til Sverige på campingferie. Vi pakket bilen full, 2 voksne og 2 barn med et bagasjerom fullpakket av alt man skulle trenge de neste 2-3 ukene. Noen år senere var bilen enda fullere da også en lillebror skulle få plass. Bak bilen var campingvognen festet på, også den pakket full. Jeg og søsteren min syntes det var så kjedelig at “alle andre” fikk dra på sydenferie, mens vi kun dro over grensa til söta bror.

Nå derimot ser jeg tilbake på disse sommerferiene med kun gode minner. Det som sitter igjen er ikke timene i en varm bil, men gleden av å endelig kunne krysse av sau på bilbingo. Det er mjukglass med jordbærstrøssel og svenske köttbullar med gräddsås. Det er minner av en nær og kjær familie som holder sammen og opplever nye steder (men altfor mange svenske slott pappa!). Det er minner om en mamma som prater svorsk med en gang vi krysser grensen og om alle svenske gutter jeg ble litt forelska i. Kort oppsummert, minner jeg ikke vil være foruten og minner jeg selv skulle ville gi mine barn en gang i framtiden.

Da er det jo helt genialt at man kan leie en campingvogn. Og hvorfor er det så genialt? Jo, man trenger ikke å fundere på hvor man skal oppbevare den under tiden den ikke er på landeveien på vei til nye eventyr. Man trenger ikke tenke på vedlikehold og forsikringer, eller få dårlig samvittighet for at man ikke får brukt den nok (det har jeg personlig nok av med vår stakkars, lille båt).

Å leie en campingvogn gjør det også fullt mulig å teste nye campingvogner hver gang man ønsker å dra på campingtur. Det er jo alltid gøy med noe nytt, ikke sant?

På Hygglo finnes det i skrivende stund 47 campingvogner til utleie. Alt fra en Adria Alpina 663 UK, med opp til 8 sengplasser, perfekt for en større famile, til en liten, nett Tab 320 RS, perfekt for et par. Du finner nye, moderne vogner som for eksempel Adria Adora 573PT og eldre, sjarmerende vogner så som Bjølseth 550. Med andre ord, alt for enhver smak.

Ønsker du noe helt utenom det vanlige kan du også finne Norges kuleste campingvogn til utleie på Hygglo - en riktig 60-talls vogn som kan sjarmere de fleste. Ta en titt da vel, du finner den her.

Sjekk ut alle annonser for campingvogn til utleie på Hygglo her.

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.