Handyman og advokat

Brukerhistorier 22. aug. 2017

Andreas Sætre Hansen jobber som advokat og holder til i Oslo. Han er også over gjennomsnittlig interessert i oppussing, vedlikehold og solide verktøy.

Det er stadig vekk ting som skjer hos Andreas, er han ikke på jobb så settes det i gang nye prosjekter. Den gamle bilen, en Geländewagen fra 1986 tas godt vare på, samtidig som han har en hytte, venner og familie som stadig har behov for bistand.

Andreas har en svært behjelpelig personlighet og synes det er stas å kunne være til hjelp for andre som trenger det.

Kvalitet er morsomt - og miljøvennlig

Når man er over gjennomsnittet glad i å fikse ting, så blir det til at man skaffer seg en del verktøy. Strengt tatt brukes ikke tingene hver dag, og de blir stående store deler av tiden. Ved å leie ut kan tingene komme til nytte for andre også, ikke bare de 3-4 ganger i året man trenger det selv.

Høy kvalitet på utstyr er for det første mye morsommere å jobbe med, for det andre er billige ting som går i stykker et forsøplingsproblem. Man kan jobbe mer effektivt og sikkert, samtidig som man smått bidrar til et bedre miljø. En solid båndsliper for eksempel, vil etter hvert slites ut i noen av tannhjulene. Men da har man ofte muligheten til å reparere den ved å kjøpe nye deler. Å ha en ting som "you can fix" er veldig mye gøyere enn en ting som bare forbrukes og kastes.

Godt verktøy er dyrt. Eller?

Jeg tror ikke man blir rik av å leie ut tingene sine. Men det kan i det minste dekke deler av kostnaden på utstyret, og kostnaden på vedlikehold. Da blir det mye lettere å forsvare innkjøp og investeringer i godt verktøy. I stedet for at det finnes 30 halvdårlige dykksager i kvartalet der jeg bor, så kan vi ha 3 som fungerer skikkelig bra. Det dekker det behovet som er, også gjør de jobben veldig mye bedre.

Prosessen er som regel at jeg får en melding på telefonen min, og at vi sender noen meldinger frem og tilbake. Ofte kan det være kjekt å spørre om hva de skal bruke tingene til, i tilfelle jeg har flere ting som de kan få bruk for uten at det koster så veldig mye ekstra. Da kan vi ta prosjektet fra å være gjennomførbart til å faktisk bli ganske gøy.

Inntrykket mitt er at folk setter pris på å få leie ting på denne måten, det blir kanskje litt mer personlig enn for eksempel et større utleiefirma. Etter min erfaring tar folk veldig godt vare på tingene de leier på denne måten.

Vinkelsliper, dykksag, skruautomat og masse annet verktøy kan du finne hos Andreas. Om du skulle ønske å leie av ham finner du profilen hans under.

Se hva Andreas leier ut

Tagger