Møt vår leietaker Fredrik!

Brukerhistorier 13. sep. 2019

Fredrik er en kreativ sjel som elsker å dokumentere alle livets begivenheter med sitt kamera. Da han i august skulle fotografere et bryllup ønsket han å komplimentere sin kamerabag med utstyr til anledningen og da falt valget på leie via Hygglo, hvor han leide et Nikon kamera fra vår utleier Tom. Vi ønsker Fredrik varmt velkommen til vår plattform!

Hvordan fant du Hygglo og hva gjorde at du bestemte deg for å leie via oss?

Jeg har lenge visst om Leieting, men aldri funnet et passende tidspunkt hvor behovet for å leie meldte seg — før jeg nå i august for første gang var fotograf i et bryllup. Da kameraparken min er mer en stor nok for privat bruk, melder det seg litt andre behov når det gjelder utstyr til et slikt oppdrag. Da var valget enkelt — billigere og mer praktisk å leie fremfor å kjøpe! Grunnen til at jeg valgte Hygglo var simpelthen hvor enkelt det er å leie via denne plattformen, i tillegg til at de som leier ut er helt supre folk! Prisen var også særs overkommelig, så da var valget enkelt.

Hvordan var prosessen for deg fra start til fullført leieforhold?

Knirkefri! Registrering gikk kjapt, og å sende forespørsel er også meget enkelt. Kommunikasjon med utleier Tom gikk veldig bra, han var fleksibel vedrørende tilbakelevering av kameraet på grunn av logistikk- og transportutfordringer fra begges side innen utgangen av leieforholdet.

Hva skulle du si fordelene med å leie framfor å kjøpe er?

I mitt tilfelle måtte jeg leie et ekstra kamerahus til oppdraget hvor jeg skulle være fotograf i et bryllup. Som privatperson med eget enkeltmannsforetak klarer jeg meg fint i dag med bare ett kamerahus. I og med at kamerahusene jeg leier koster det de gjør, skal jeg ha bruk for to kameraer ganske mange ganger før det lønner seg å eie to kamerahus. I tillegg forsøker jeg å eie minst mulig ting — du trenger kun to kamerahus når du trenger to kamerahus.  I tillegg er det jo til dels mer klimavennlig, kan man ikke si det da? Lite poeng i at alle i nabolaget skal eie hver sin verktøykasse og lignende gjenstander man bruker en eller to ganger i året. Jeg liker også følelsen av å dele eller å ha noe å bidra med til andre, derfor vurderer jeg å leie ut mitt eget utstyr selv også, men har ikke helt kommet i gang med det riktig enda.

Har du noen tips til andre som funderer på å leie via Hygglo?

Lei i vei! Jeg har bare hatt positive opplevelser av det iallfall. Finn ut hva du trenger og lei i vei!

Sjekk ut Fredrik sine fantastiske bilder på hans Instagram og hjemmeside:
Instagram
Hjemmeside

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.