Hege bruker leieinntektene på noe smart 💡

Brukerhistorier 5. april 2017

Hege Guttormsen jobber som digitalt ansvarlig i en landsforening under NHO som heter Abelia. Men på fritiden så liker hun å være aktiv sammen med familien både i skog og rundt huset.

Familien har mye plass, derfor har de gjennom tiden samlet opp mye utstyr som ligger ubrukt store deler av året, som de nå har begynt å tjene penger på.

Gjennom Leieting har hun ut til leie mye forskjellig, som stoler, tralle, pulk, telt og det mest populære er uten tvil en tilhenger.

Tilhengeren til Hege har vært populær på Leieting.no

Er det enkelt å leie ut en tilhenger?

Det er veldig enkelt, og vi har bare positive opplevelser. En tilhenger er jo en såpass stor ting, at det ikke er alle som har plass til å oppbevare sin egen. Da er det greit å leie en henger av oss når du for eksempel rydder på loftet, kjelleren eller skal flytte. I tillegg er det jo billigere å leie fra meg via Leieting, enn å leie fra f.eks bensinstasjon.

“Siden vi har mye lagringsplass, er det jo perfekt å få leid ut til de som ikke kan lagre ting selv.”

Leieting-klistremerket er på plass på tilhengeren til Hege

Jeg leier jo også ut en pulk som barna våre brukte mye før, men nå er de blitt så store at de kan gå på ski selv. Siden en pulk er noe som koster mye, fant vi ut at det beste var å leie den ut, sånn at de som vil ha med ungen på tur, men som kanskje bor i leilighet i byen uten plass, kan leie den for den enkelte turen de skal på.

”Jeg liker tanken på det å kunne dele på ting, og være med på å få ned forbruket til folk”

Hvorfor begynte du å leie ut?

Jeg har alltid vært litt interessert i delingsøkonomi, og gjennom jobben har vi jobbet mye med dette. Og personlig har jeg testet ut litt forskjellig, jeg har testet å leie ut huset og bilen.

Hege Guttormsen

”Det mest givende med delingsøkonomi er at man kan være med å utgjøre en liten forskjell for miljøet.”

Har Leieting en funksjon for nabomiljøet?

Det å få oversikt over hva man kan leie av naboen har jo blitt enklere, fordi tjenester som Leieting har gjort at du enkelt kan logge deg på og se hva de i nærheten leier ut. Da kan man mye enklere finne ut hvordan man skal få tak i det man trenger.

”Teknologien tillater deg at du nå kan leie ut til flere enn bare naboen, så på en måte fører teknologien mennesker litt nærmere hverandre”

Lei ut din egen hobby

Jeg vil bare oppfordre alle til å leie ut, man har kanskje en hobby hvor man har dyrt utstyr, selv om man tenker fort at ingen vil leie det det, så er det utrolig hvor mye som folk trenger, og som de ikke ønsker å kjøpe og eie selv.

Hva bruker du pengene du tjener på?

Vi tøyser litt med det, og sier at pengene vi tjener på å leie ut, skal gå til ekstra pensjonssparing. Selv om det ikke har blitt så veldig mye penger enda, er jo dette en glimrende måte å sikre sin egen fremtid litt ekstra, med penger du allerede har brukt.

”Vi har gjort de praktiske tingene i hverdagen og hobbyen våres om til en liten pensjonssparing”

Hege Guttormsen

Tagger