Samarbeid med Nordens ledende forsikringsselskap 🔐

Nyheter 3. juni 2016

Det er med stor glede å kunne presentere If som vår nye samarbeidspartner og leverandør av forsikring. Alle leieforhold på Leieting.no inkluderer nå automatisk forsikring fra If.

If logo

Ledende aktør i Norden

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med cirka 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. If tilbyr skade- og livsforsikringer til privatpersoner.

– Mange nye aktører innenfor delingsøkonomien banker på døra hos oss. Vi snakker selvsagt med alle, men velger ut noen få vi vil arbeide videre med. Leieting.no presenterte seg på en god og seriøs måte og er derfor en av de vi ønsker å levere forsikring til. Vi ser veldig frem til samarbeidet og er spent på hvordan det vil gå for Leieting, sier Informasjonsdirektør i If Jon Berge.

Positive erfaringer

– Vi har valgt en offensiv holdning til å delta som forsikringstilbyder innenfor delingsøkonomien. Så langt har det vært en positiv erfaring, men det er ikke feil å si at vi lærer mye underveis. If tror det aller viktigste for alle nye tjenester, også innen forsikring, er at det er reell kundenytte i det – at det er en tjeneste folk faktisk vil bruke utfra et behov. Teknologiutviklingen er jo slik at man kan gjøre nesten hva som helst teknologisk, men det hjelper ikke hvis folk flest ikke forstår nytten. Vi tror Leieting.no kan vise seg å bli svært nyttig, sier Berge

-Et annet element er tillit til tjenesten. Her kan If spille en viktig rolle, og sørge for at folk tør å gjøre transaksjoner med ukjente personer, sier Berge.

Stort utvalg av forsikringer

Forsikringen som er inkludert i hvert leieforhold deles inn i følgende kategorier:

  • Motorkjøretøy
  • Fritidsbåt
  • Innbo
  • Stort og smått

Se den fulle oversikten over forsikring her.

Tagger