Tjen 400.000kr i året for utleie av dine ting

Nyheter 24. jan. 2020

Ny data: Man kan tjene opptil 400.000kr per år for utleie av sine ting.

En gjennomgang av data som vi har gjort viser at privatpersoner tjener store penger på å leie ut tingene sine. De som leier ut mest har vist seg å tjene hundretusenvis kroner i året. Dataene viser at det ofte er vanlige ting som leies ut.

Veldig mange privatpersoner har ting liggende hjemme som ikke er til bruk, en studie fra svenske Blocket viser at det i gjennomsnitt handler om 38 ting som aldri blir brukt. I tillegg til disse 38 tingene som aldri blir brukt, finnes det enda flere ting som sjeldent kommer til bruk. De seneste årene har tjenester for utleie av ting vokst fram både i Norge og i andre land, der folk kan leie ut tingene sine til andre privatpersoner, noe som har vist seg å være bra for ikke minst lommeboken, men også miljøet. Det at det er bra for lommeboken er noe som kan føles ekstra godt i januar etter en kostbar juletid. Nedenfor er en liste fra oss på Hygglo over ting som mange har hjemme og hva du kan tjene i året på å leie ut disse:

Hva tenker vår daglige leder Ola om at utleiere tjener såpass mye?

Vi er selvsagt veldig glade over det og ser det som en tydelig markør på at delingsøkonomien virkelig er på fremmarsj og at det finnes en økende etterspørsel på det vi gjør. Noe annet vi ser veldig positivt på er at mange som leier ut mye, velger å starte et eget selskap og fortsette utleie gjennom det. Det føles bra at vi bidrar til at flere selskap startes.

Ola Degerfors, Daglig Leder på Hygglo

Tagger

Renate

En glad trønder som elsker å skrive, fotografere og spre latter og glede.