🏍 The Bull Machine

Brukerhistorier 13. okt. 2017

Kristian Bull jobber som billakkerer og har stor interesse for motoriserte kjøretøy. Motor er tingen og det alltid gøy å kjøre litt sykkel. I hvert fall på de fine dagene.

Man kan jo spørre seg om det ikke er litt skummelt å leie ut en så dyr ting til fremmede, men Leieting sin forsikringsavtale gjør hele leieforholdet uproblematisk. Man trenger egentlig ikke å bekymre seg, ettersom 25% av leiesummen går til drift og forsikringer gjennom tjenesten, sier Kristian.

Det er mange muligheter når man slipper å kjøpe sin egen sykkel eller bil. Man sparer seg selv for masse forsikringer, veiavgifter også videre. Så det er veldig ålreit å bare kunne se fastprisen på det du leier, betale, få nøkkelen også kjøre avgårde. Bare nyte livet slik som det er.

Pengene som kommer inn fra appen er kanskje ikke så voldsomt, men det sper på i hverdagen og hjelper jo på nedbetaling av lån, eller en ekstra bytur i ny og ne. Jeg har både bil og en ekstra sykkel, så det er aldri noe problem for meg å leie ut. Det er en veldig ålreit sykkel og jeg synes det er flott å dele gleden med andre folk.

2014 modell Harley-Davidson Fatboy. Den har en veldig god sittestilling. 1690 kubikk, nesten 100 hester, stylet, litt «custom made». Den er helt unik.

Lei Kristians Harley-Davidson Fatboy

Kristians Harley-Davidson Fat Boy

Tagger